(kuva Elina Niemi)

maanantai 7. lokakuuta 2013

28.9.2013 Esineruutu + hakua (21)

Ensin Keravantien varressa esineruudussa, kun Tuukk:n järkkäämän tuomarikurssin kokelailla oli vuorossa maastojen arvostelu. La esineruutu ja su haku, johon valitettavasti Demon kanssa emme päässeet osallistumaan, koska ei vielä ole kiintorullaa opetettu. Noh, esineruutuun päästiin ja tehtiin se alokasluokan malliin, eli yksi esine. Ja se olikin helppo nakki, Demo lähti vauhdilla ja suoraan minne osoitin, sai hajun esineestä, toi sen heti ja luovutti asiallisesti. Eipä siinä paljon moitteille jäänyt sijaa, yksimielisesti tuomarikokelailta pisteitä 30.

Sitten auton nokka kohti Teknopolista, jossa jo oli hakutreenit menossa. Demo treenasi vikana ja tarkoituksena ottaa neljä ihan normi pistoa irtorullailmaisuilla ja tarpeen mukaan apua näytöille, niissä kun on ollut ongelmia. Taas samat tuuliolosuhteet kun edellisessä treenissä, tuuli vasemmalta puolelta.

Vasemman puolen pistot sujuivat hyvin, näytötkin. Oikealle puolelle taas jonkin verran sekoilua, jouduin lähettämään uudelleen kun Demo ei mennyt tarpeeksi suoraan saadakseen hajun. Muistaakseni eka ilmaisu oikeallekin puolelle kuitenkin ok, kun sieltä tuli ääniapu. Toinen pisto oikealle (järjestyksessä neljäs) taas lähti vinoon, kutsuin takaisin, uusi lähetys jonka jälkeen löysi maalimiehen, rullan palautus piikkimäisesti ja näytölle lähti juoksemaan keskilinjaa eteenpäin, vaikka mm:ltä tuli ääniapukin (en tiedä kuuliko). Sinne se kuitenkin paineli keskilinjaa eteenpäin, vaikka itse juoksin kohti maalimiestä ja tuli vasta kun huusin. Otettiin sitten vielä viides pisto oikealle, nyt mm lähempänä (meinasi muuten istua Merja kyykäärmeen päälle). Tämä ihan ok.

Treenin piti olla korjaussarja edelliselle treenille, jonka ilmaisut meni mönkään. Noh, tuuliolosuhteet olivat samanlaiset ja samat ongelmat esiintyivät samoissa kohdissa. Ei hyvä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti