(kuva Elina Niemi)

tiistai 22. lokakuuta 2013

20.10.2013 Tokokoe Orimattila

Tokokokeessa Orimattilassa. Koepaikkana oli Vironmäen ponitallin maneesi, sama jossa olen joskus Fanin kanssa ollut. Tuomarina Harri Laisi.

Paikalla makaaminen 10
Seuraaminen 7,5
Istumisliike 10
Luoksetulo 8
Ruutu 10
Estenouto 10
Metalli 8
Tunnari 9
Kaket 9,5
Kokonaisvaikutus 8,5
= yht. 290,5 p, KP, sij.1

Seuraaminen oli kamalaa, Demo painoi niin paljon, etten meinannut päästä kävelemään. Tuomari sanoi, että hän sen hyväksyy, mutta joku tuomari saattaisi jopa hylätäkin. Seuraaminen täytyy nyt ehdottomasti ottaa treenin alle, menee vain pahemmaksi koko ajan, kun vire nousee :/

Metallikapulan onnistuin heittämään niin, että se jäi pystyyn. Demo juoksi kapulan luo ja jäi siihen ihmettelemään. Odotin hetken, mutta melko nopeasti annoin uuden Tuo -käskyn, ettei tarjoa jotain tyhmää, kuten maahanmenoa, kun on pasmat sekaisin. Pitää siis harjoitella sitäkin, että kapula jää pystyyn. Eipä ole tullut mieleen aiemmin. Luulen, että tavallisen kapulan Demo olisi ottanut vaikka mistä asennosta, mutta kylmä ällö metalli oli eri asia.

Luoksetulo oli mielestäni Demoksi ihan ok, kun se on ollut vähän murheenkryyni, tuppaa aina valumaan pysähdykset. Tätäkin pitää treenata, että saadaan stopit paremmiksi.

Tunnarissa alkoi haistella kapuloita toisesta reunasta ja otti heti toisen haistelemansa kapulan. Olisiko se tuodessaan vähän pyöritellyt sitä suussaan ja siksi 9. Luovutusasennossa ainakin piti hyvin ja pureksimatta.

Muut liikkeet menivätkin sitten ihan nappiin. Kakejen tekniikka ei ikinä riitä kymppiin, siksi olin tuosta 9,5 arvosanastakin positiivisesti yllättynyt.

Mutta on se hieno poika, minun Demo <3  Jos olisi taitavampi ja tokosta kiinnostuneempi kouluttaja, niin siitä tulisi ihan huippu tokokoira.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti