(kuva Elina Niemi)

sunnuntai 15. tammikuuta 2012

15.1.2012 Tottista hallissa

Oltiin Koirakaksikon hallilla Järvenpäässä. Demon ihan ensimmäinen tutustuminen halliin siis.

Ekassa setissä Demo ensin hengaili ja tutki hallia, sitten otettiin seuraamista, liikkeestä seisomista pallon kanssa ja pari liikkeestä maahanmenoa. Seuraaminen ja maahanmenot ok, pallon kanssa on vielä vähän sähläystä. Kokeilin pari kertaa pelkällä käskyllä enkä heittänyt palloa, menee sellaiseen etupää maassa- asentoon odottamaan pallon lentämistä. Sitten otettiin paikallamakuu ryhmässä ja paikalla istuminen ryhmässä. Nämä molemmat ok, palkkasin aika tiheästi. Demo tuntui olevan jo aika poikki tämän setin jälkeen, uusi ympäristö ja hallissa oli tosi lämmintäkin.

Seuraavassa setissä ruutuun hakeutumista. Kokeiltiin Ellun jättämällä pienellä (ehkä 1.5 x 1.5 m) ruudulla, osaisiko Demo hakeutua oikeaan paikkaan, jos en sano tai tee mitään. Kyllähän se sinnepäin meni, mutta ei oikein keskelle osunut. Meni monta kertaa kartion taakse seisomaan, vaikkei olla merkkiä edes treenattu. No, se sai palkan, kunhan vaan oli ruudun sisäpuolella. Sitten luoksetuloa, jalkojen välistä useampi kerta ja pari kertaa suoraan eteen. Halli on niin pieni, ettei saa kunnon välimatkaa ja vauhtia. Mutta nämä ihan ok. Vähän tulee vinosti eteen, jos ei ohjaa käsillä. Kaukoja jumpattiin myös läheltä, ja siinäpä ne taisi Demon treenit sitten olla. Täytyy katsoa jos pääsisi käymään hallilla nyt useamminkin, kun hakutreenit ovat tauolla.

Illalla kotona vielä pieni esineille irtautumistreeni. Jätin Demon istumaan, ja vein kaksi esinettä peräkkäin tontin toiseen laitaan. Välimatkaa oli niin, että talo mahtui väliin. Esineet olivat ihan näkyvillä lumella, tarkoitus oli vaan harjoitella irtoamista kaksi kertaa peräkkäin yhdellä muistikuvalla. Tehtiin myös näytölle juoksemista, Joonas maalimiehenä, vinkupallot palkkana. Kolme toistoa, keskimmäisellä en päästänyt heti irti vaan roikuin liinassa. Hyvin ja vauhdilla oli menossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti