(kuva Elina Niemi)

maanantai 31. lokakuuta 2011

31.10.2011 Tokoa

Reijan tokotreenit Keinukalliossa. Päätettiin nyt alkaa treenata tokoa ihan säännöllisesti :)

Tehtiin ensin jääviä. Demolle muutama toisto joka asennosta niin, että Demo vaan oli jossain lähistöllä, mutta kuulolla -> käsky. Istuminen ja maahanmeno ihan ok, niissä ymmärtää jo käskyn tarkoituksen, seisominen vielä vaiheessa. Otettiin istumista ja maahanmenoa myös niin, että perusasennosta yksi askel, ja sitten käsky.

Seuraavana vuorossa oli ohjattu nouto. Koska Demo ei vielä osaa seistä paikallaan, me treenattiin vain sitä. Jätin seisomaan merkille, ja kävelin 1-5 askelta takaperin ja palkkasin tiheästi.

Sitten ruutu. Reija vei pallon joka kerta. 4 toistoa, yhdellä kerralla oli vain vievinään pallon, ja palkattiin heittämällä pallo kun Demo ruudussa. Luuli myös vikan kerran olevan samanlainen, juoksi ruutuun ja jäi odottamaan lentävää palloa, vaikka se oli jo valmiina ruudussa.

Metallinouto. Kapulan pitoa, pitää hienosti. Sitten nouto x 3. Kapula näkyi vähän huonosti nurmikolla, kun oli hämärää. Ekalla kerralla joutui sitä vähän etsimään. Tokalla kerralla siirryttiin hiekkatien puolelle. Demo juoksi kapulalle, mutta sinkosi siitä samantien takaisin lentävän palkan toivossa. Odotin vaan, meni takaisin kapulalle, muttei edelleenkään ottanut sitä. Uudella käskyllä otti, mistä palkkasin heti. Kolmannella toistolla otti ihan hyvin, myös tästä palkka heti nostosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti