(kuva Elina Niemi)

maanantai 31. lokakuuta 2011

29.10.2011 Jälkeä

Titan peltojälkiklinikalla Åbergien pelloilla.

Pelloilla matala ja aika tiheä heinä. Tallasin ensin Demolle itse n. 100 metrin suoran, jolla yksi välipalkka ja loppupalkka. Taas vaihtelevasti namittomia pätkiä maks. 10 askelta. Vanheni vajaa puoli tuntia. Demo ajoi hienosti ja tarkasti! Tyhjällä vähän kiihdytti vauhtia, mistä Titta sanoi, että voi tarvittaessa vähän jarruttaa, jos tarkkuus alkaa kärsiä.

Jonkin ajan päästä Titta teki Demolle jäljen, vähän lyhyemmän kuin ensimmäinen. Vanheni ehkä 40 min. Alussa oli muutamia nameja, mutta sitten tuli nopeasti namiton pätkä, jolloin Demo hukkasi ajatuksen. Se innostui hyppimään vieressä kävellyttä Tittaa vasten ja oli innoissaan mukana olleista ihmisistä. Moikattuaan Tittaa se jäi vähän hoo moilasen näköisenä katselemaan ja pyörimään. Odotin hetken, sitten annoin uudelleen käskyn "jälki!" ja osoitin maata. Nyt lähti hyvin jäljelle. Yksi välipalkkapurkki ja lopussa ketunhäntä.

Demo jäljesti hienosti tänään. Vähän häiriintyi mukana kulkevasta porukasta, etenkin Titasta, joka kulki ihan Demon vieressä. Välillä täytyi heiluttaa Titalle häntää, mutta jatkoi kuitenkin töitä. Ehkä siitä vielä jälkikoira(kin) tulee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti