(kuva Elina Niemi)

lauantai 1. lokakuuta 2011

29.9.2011 Haku 23

Kisällintie, Vantaa. Taisi olla tämän vuoden vikat arki-iltatreenit, tulee pimeää jo klo 19 jälkeen.

Demolle ensin erkaneva/ viuhka. Lopussa oli sen verran puskaa edessä, ettei Demo nähnyt maalimiestä ihan piilolle saakka. Kaarsi hieman taaksepäin, missä oli maalimiehen nähnyt viimeksi, ja mahdollisesti jäljesti siitä piilolle.

Toinen maalimies näyttäytyi n. 60 metrissä, ja ohjeena tulla piiloon 50 metriin ja tuulen puolelle. Demo juoksi sinne missä oli maalimiehen nähnyt, ja sai aika pitkään etsiä. Maalimies oli aika reilusti (15-20 m) sivussa, eikä ilmeisesti tuullut tarpeeksi, että olisi saanut hajun ohijuostessaan.

Viimeinen ääniavulla. Tämä hyvä suora pisto.

Nuo kaksi ensimmäistä eivät olleet oikein hyviä ajatellen pistojen suoruutta. Seuraavissa treeneissä maalimies lähemmäs näyttäytymispaikkaa, ettei ainakaan mene jäljestämiseksi koko homma. Hienosti Demo kyllä irtosi ja etsi maalimiehet, mutta haamulle meni oli silti vähän epävarman näköistä. Helpotetaan seuraavalla kerralla. Demolla oli myös korvassa jotain, se ravisteli päätään ja riiputti toista korvaa koko illan. Mietin lähtiessä että vaikuttaakohan tuo treeneihin jotenkin, mutta en osaa sanoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti