(kuva Elina Niemi)

maanantai 24. lokakuuta 2011

22.-23.10.2011 Hakuleiri Rymättylässä (haku 24-26)

Viikonlopun hakuleiri Rymättylässä, kouluttajana Kaisa Hilska. Majoituttiin Lomahyppäyksessä mökissä, mukana menossa Saila & Maro, Merja & Onni, Mari & Bree, Mirva & Jaki ja Riikka & bortsut.

Lauantaina tallattiin 300 metrin rata metsään, jonne oli mökiltä n. 200 metrin kävelymatka. Vaihteleva, kiva maasto, enimmäkseen kallioista. Treenattiin samalla radalla sekä lauantaina että sunnuntaina. En ihan tarkalleen muista Demon treenejä, siis jokaista pistoa erikseen, mutta kumpanakin päivänä oli 6-7 pistoa ja teemoina mielikuvaparit ja yliheiton alkeet. Mielikuvaparit (ääni tai haamu) menivät hienosti joka kerta, hyvin riitti ajatus toisellekin maalimiehelle. Jälkimmäiselle tehtiin melkein joka kerta myös yliheitto, jolloin jätin Demon istumaan toiselle puolelle (ensin pari metriä, lopulta jo 10-15 metriä keskilinjalta), josta kutsu ja yliheitto pistolle. Nämäkin sujuivat pääsääntöisesti hyvin. Yhden kerran oli liian vaikea harjoitus, kun mm tuli mukaan piilolle, josta lähti Demon katsoessa etenemään sivurajaa kohti seuraavaa piiloa. Demo takaisin keskilinjalle, jättö toiselle puolelle ja yliheiton yritys -> ei irronnut. Eli ei ollut enää mielikuvaa. Sunnuntaina viimeisenä harjoituksena tehtiin myös "källi", sai maalimieheltä avun (ääni) ja matkalla olikin toinen maalimies lähipiilossa. Ekalla kerralla lähti niin vinoon (ohjautui sinne koska Kaisa kävi kuikuilemassa maalimiestä, joka oli väärällä piilolla), ettei juossut läheltäkään lähimaalimiestä. Uusittiin sama harjoitus. Uusi mm mukaan edelliselle piilolle, josta eteni seuraavalle Demoa hetsaten ja palloa vinguttaen. Näytettiin vielä keskilinjaltakin haamuna. Demo juoksi tuhatta ja sataa, ja käytännössä hyppäsi keskimaalimiehen yli. Eli ei ollut nenä auki. Tosin takimmaiselta piilolta tulleet avut olivat turhan voimakkaat, tuskin sillä oli muuta mielessä kuin vinkupallot, kun paineli täysiä menemään.

Lauantaina treenattiin illalla myös pimeäetsintää. Demolla ja minulla oli kolme rakennusta ympäristöineen (halkoliiteri ja kaksi mökkiä), jonne oli piiloutunut kaksi ukkoa. Tsekattiin ekana halkoliiteri, jossa oli kolme erillistä "huonetta". Katsoin Demon kanssa kahteen ekaan, Demo pyörähti myös kolmannessa. Oltiin jo lähdössä pois, mutta Kaisa sanoi ettei rakennusta ole tutkittu tarpeeksi hyvin. Katsottiin uudelleen vika huone, josta löytyi maalimies. Demo ei vissiin ihan hiffannut alkuun, mitä oltiin tekemässä, tai sitten ei vaan haistanut henkilöä, vaikka kävi ihan vieressä. Sitten edettiin toiselle mökille, josta tiesinkin ettei löydy ketään. Demo kyllä kaarteli ympäriinsä, ja käytiin katsomassa myös kuistilla olleet puulaatikot. Sitten pienen metsäkaistaleen läpi toiselle mökille, missä nopeasti saikin hajun kuistilla olevasta henkilöstä. Oli kyllä ihan sairaan hauskaa ja jännää tuo pimeäetsintä otsalamppujen kera, pitäisi päästä kokeilemaan uudelleenkin.

Kaikenkaikkiaan hauska ja hyödyllinen viikonloppu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti