(kuva Elina Niemi)

sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

2.7.14 Hakua (15)

Maisalantiellä.

Tarkoitus oli tehdä pari löytöä ilmaisulla, tyhjä, toinen tyhjä jonka paluumatkalla lähimaalimies ja vikaksi vielä normipisto suorapalkalla.

Oikean etukulman pistolla Demo viipyi pitkään, enkä nähnyt mitä se siellä puuhaa. Lopulta huutelin takaisin ja maalimies kertoi kysyttäessä, että oli pyörinyt ihan lähellä, muttei jostain syystä paikallistanut/saanut hajua. Nopeasti arvoin pitäisikö lähettää uudelleen jos oli kuitenkin hajua ollut, mutta päätin jättää väliin.

Seuraava lähetys vasemmalle, jossa taas viipyi hurjan pitkään. Tuli kuitenkin rullan kanssa lopulta, näyttö ok. Mm kertoi, että Demo oli ottanut rullan ja lähtenyt vähän matkan päähän, tullut takaisin maalimiehelle ja tassulla raapinut (!!)/ koittanut, että tulisko palkkaa. Oli ottanut rullan uudelleen itse, mutta taas tehnyt saman! Tässä kohtaa sitten vaihdoin treeniä niin, että jätetään tyhjät välistä, jos kerran jo maalimiesten paikannus ja ilmaisut tuottaa ongelmia.

Seuraava pisto oikealle, jouduin korjaamaan, kun lähti vinoon ja vielä toisen kerran korjaamaan, kun oli lähtenyt juoksemaan polkua pitkin, eikä näinollen mennyt tarpeeksi syvälle. Toi rullan ok, mutta olin hetkeä aiemmin sanonut Merjalle, että voisi sitten mennä seuraavaan piiloon, ja Merja sitten lähti ajatuksissaan talsimaan metsään siinä kohtaa, kun Demo toi rullaa. Sillähän meni sitten pasmat sekaisin, kun annoin näyttökäskyn, lähti Merjan luokse, joka seisoi muutaman metrin päässä metsän puolella. Uusi näyttökäsky ja lähdin itse juoksemaan maalimiehelle samalla, Demokin lähti, mutta eksyi jonnekin ihan täysin. Palattiin keskilinjalle ja otettiin uusiksi koko pisto rullan hakemista myöten, nyt ok.

Seuraava taas normipisto (se Merja) ja ilmaisu, tämä ok

Ja vielä viimeinen pisto oikealle, samoin normipisto ilmaisulla, tämäkin ok.

Alun ihme häröilyiden takia siis silkkaa perustreeniä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti