(kuva Elina Niemi)

maanantai 27. helmikuuta 2012

27.2.2012 Tokoa

Klondyke-talon parkkiksella Keravalla.

Ekalla kiekalla ruutua Tintti apparina. Tintti vei ruutuun palloa, otettiin vauhtiruutuna suoraan lelulle ja muutaman kerran hämäyksenä. Lopuksi läheltä ruutuun hakeutumista. Nämä menivät pääsääntöisesti ok, tosin vähän säätämistä oli, kun en osannut päättää yrittäisinkö pysäyttää jo Demon ruutuun käskyllä, huutaisinko vain palkkasanan vai kuinka. Luulen, että kokeilen seuraavaksi kosketusalustan kanssa.

Sitten liikkeestä seisomista. "Mukana" -käskyllä edistää ja poikittaa edessä kun mulla on pallo kädessä. Pysähdykset ok. Otettiin sitten samassa yhteydessä ihan seuraamista myös, Tintti naksutteli. Vaihdoin palkan nameihin, keskittyi heti paremmin, kun ei kytännyt palloa. Tehtiin myös takapäänkäyttöharjoituksia, Tintti naksutteli niistäkin.

Tokalla kierroksella häiriötreeniä perusasennossa. Noh, varsinaiseen häiriöön ei edes päästy, vieressä seisova Reija piippaavan kellon kanssa oli jo hirmuisen suuri häiriö. Reija otti aikaa (5-10 sekuntia), palkkasin kun kontakti pysyi. Ja pysyihän se, tosin välillä paremmin Reijaan kuin minuun :) Palkkasin ensin nameilla, sitten vaihdettiin leluun. Muutaman kerran meni ok, mutta tällaista harjoittelua kaivataan ehdottomasti lisää, pikkuhiljaa häiriötä lisäten. Tuntuisi olevan häiriöherkkä vaihe Demolla nyt, kaikki ympärillä tapahtuva kiinnostaa kovasti, ja pää pyörii kuin väkkärä.

Lopuksi käytiin vielä Reija, Aran ja Sylvin kanssa n. tunnin remmilenkki Keravalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti