(kuva Elina Niemi)

sunnuntai 29. joulukuuta 2013

29.12.2013 Hakua (34)

Vuoden vikat treenit Mätiksellä. Lumesta ei tietoakaan, lämmintä +4 C, loistava keli hakuiluun siis :) Takatuuli, siis "selän takaa".

Demon treeni

1) Oikea etukulma. Kallion päällä vähän kulmasta eteenpäin seikkaili pariskunta koiransa kanssa, Demo näki ne. Odoteltiin että lähtevät pois, mutta tietty Demo juoksi sinne. Ihan ok tyhjä tuli, mutta lähetin silti uudelleen sinne etukulmaan. Ir ilmaisu.

2). Tyhjä. Täällä tyhjä umppari hämynä. Hieno ja laaja tyhjä olikin. Olikohan tarkistellut umpparia, kun viipyi pistolla aika kauan.

3) Yliheitto oikealle. Toiveena oli, että Demo kiipeäisi ylös kalliolle, tekisi hienon laatikon ja takaisin tullessaan saisi lähimaalimiehestä (n. 30 metrissä kallion edessä) hajun. Noh, ei tullut tarpeeksi leveää laatikkoa, juoksi mm:n väärältä puolelta palatessaan keskilinjalle eikä saanut hajua. Uusi lähetys samalta linjalta mm:n kanssa, nyt ok ja ilmaisukin pelitti.

4) Mm umpparissa, työnsi Demolle irtorullan jostain rakosesta. Hyvä pisto ja ilmaisu.

5) Tyhjä, ihan ok

6) Yliheitto vasemmalle, jossa mm. Ilmaisulla, se ok.

Hyvin mennyt treeni, tällä kertaa ilmaisutkin onnistuivat. Demolla hyvä draivi päällä, se tykkää juosta tyhjiä ja yliheittoja. Roikuin näytöillä liinanpäässä (en ihan mm:lle saakka kuitenkaan) ja kehuin Demoa, toivotaan että se auttaisi näytöissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti