(kuva Elina Niemi)

sunnuntai 1. joulukuuta 2013

23.11.2013 Hakua (30)

Hmm, ehkä tuossa välissäkin oli hakutreenit jossain, mutta kun ei muista niin ei muista...

Nämä treenit kuitenkin Ritakujalla, oikealla puolella. Aloitettiin rata jo kalliolta, missä hyvä näkyvyys. Demon treeni:

1) Oikea etukulma. Taisin joutua lähettämään kahdesti, kun ekalla kerralla ei mennyt kulmaan saakka. IR ilmaisu, näytölle lähti viemään taas vanhan ongelman mukaisesti alueella eteenpäin kaartaen, löysi kuitenkin piilolle.

2) Oikea etukulma. Tämä taisi olla ihan ok kaikkinensa, IR ilmaisu.

3) Tyhjä. Huono kohta tyhjälle, mutta tulipa tehtyä. Oli nimittäin ryteikköinen kohta, eikä pysty sanomaan missä koira kävi. Taisi aika piikkinä kuitenkin tulla takaisin.

4) Vasemmalle jouduin taas lähettämään uudelleen, kun ekalla pistolla ei ukkoa löytynyt. Ilmaisu ok.

5). Pisto ok, rulla tuli piikkinä ja näytölle lähti sitten ihan väärään suuntaan alueella eteenpäin. Siis ihan totaalisesti väärään. Huusin takaisin, kun olin päästänyt liinasta irti. Sitten ääniapu näytölle.

6) Lopuksi otettiin vielä mm lähelle ja ilmaisu uusiksi. Tämä ok.

Ei siis ihan nappitreeni tänään. Paljon uudelleen lähetyksiä, eli pistot eivät olleet tarpeeksi suoria tai syviä. Ja se näyttöongelma ilmeni taas, voi huoh... Ei muuta kuin taas palattava taaksepäin ilmaisuharjoituksissa, ja mielellään hyvällä näkyvyydellä olevaa maastoa.

Treenien lopuksi Merja jäi vielä avuksi kiintorullatreeniin. Tehtiin 4-5 toistoa, jossain kohtaa tajusi jo itsekin ottaa rullan,

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti