(kuva Elina Niemi)

sunnuntai 15. joulukuuta 2013

15.12.2013 Hakua (32)

Treenit Mätiksellä pienellä porukalla, joka melkein heti supistui neljästä kolmeen henkilöön, kun Merja sai hälyn ja piti lähteä Kirkkonummelle. Tallattiin vajaa 200 m rata.sinne "ylämäkeen", laitettiin piiloille oikein kunnon etäisyydet, että päästään treenaamaan etenemistä.

Demon treeni:

1) Vasen etukulma. Oikealta puolelta rataa tuli häiriötä lähetystilanteessa oikein kunnolla, kun muutama maastopyöräilijä laski alas kalliota ja vingutti jarruja. Demo selkeästi otti tuon vingutuksen ääniapuna, ja oli ihan ajatukset siellä toisella puolen rataa. Lähti kuitenkin vasemmalle, mutta pisto jäi vähän vajaaksi, kun tuli täysiä pois ja oli lähdössä toiselle puolen. Toisella lähetyksellä kuitenkin ok kaikin puolin, sekä pisto että ilmaisu.

2) Oikea etukulma. Kun tultiin takaisin keskilinjalle ykköspiilolta, kaksi maastopyöräilijää edelleen seisoivat keskellä aluetta. Odoteltiin hetki ja lopulta Maari kävi pyytämässä, että siirtyisivät pois radalta. Lopulta lähtivät, ja mietin lähteekö Demo perään sinne suuntaan minne poistuivat.. No ei lähtenyt, vaan teki ihan huippuhienon tyhjän! Kiipesi ylös kalliolle ja eteni reippaasti alueella eteenpäin.

3) Tyhjä vasemmalle, yliheittona. Tuli hienosti suoraan mun luo tyhjältä ja sain heitettyä yli. Tämä pisto taas aivan superhieno laatikko!

4). Pysäytin keskilinjalle, että mm ehtii piiloon. Hyvä pisto, IR ilmaisu. Näytölle ääniapu. Tämä ok.

5). Edelliseltä mm palatessa jätin koiran istumaan metsään ja yliheitto vasemmalle. Tyhjä pisto, tämäkin hyvä, vaikka tässä kohtaa ei ihan koko matkaa nähnyt koiraa. 

6). Taas pysäytys keskilinjalle, että mm ehtii kunnolla piiloon. IR ilmaisu ja apu näytölle. Rullan tipautti keskilinjalle ennenkuin ennätin sanoa "kiitos", enkä heti edes nähnyt valkoista rullaa lumisessa maassa, Pitää jatkossa kiinnittää huomiota, ettei tipauta ennenkuin saa luvan.

Treenissä siis tänään teemana risteily ja tyhjät pistot. Demo oli aivan liekeissä, se tosiaan nousee tyhjistä ja yliheitoista. Voisi sanoa, että aivan nappiin mennyt treeni! Ilmaisutkin näyttöineen tänään ok, joten tosi hyvä mieli jäi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti