(kuva Elina Niemi)

sunnuntai 22. syyskuuta 2013

22.9.2013 Hakua (20)

Upokaskujalla.

Demolle tarkoitus ottaa ensin etukulmiin löydöt, pari tyhjää ja vielä viimeiseksi löytö, kaikki löydöt ilmaisulla. Ensimmäinen etukulma: lähti voimakkaasti kaartamaan alueella eteenpäin. Kutsuin takaisin ja uusi lähetys, edelleen kaartoi vähän eteenpäin (ilm. tuuli painoi), sai silti hajun mm:stä. Ilmaisu ok, näytöllä roikuin liinassa ja Demo veti oikein kunnolla maalimiehelle.

Toinen etukulma, ei saanut ekalla pistolla hajua maalimiehestä. Uusi lähetys, nyt ok, mutta lähti viemään näytölle jonnekin huitsin nevadaan, eikä enää löytänyt maalimiehelle. Juostiin sitten kilpaa maalimiehen luo.

Tämän jälkeen muutettiin suunnitelmaa, ei tyhjiä, vaan pelkkiä löytöjä suoraan edestä ja ilmaisuja. Seuraava olikin sitten kaikin puolin ok.

Neljäs piilolle oikealle, mm piilossa pienen kallionkielekkeen alla, Demo ei edennyt ihan tarpeeksi suoraan syvälle eikä saanut hajua. Ihan ok tyhjä, mutta en halunnut jättää maalimiestä, kun oli tälle puolelle jo aiemmin juossut tyhjän, vaikka oli mm piilossa. Toisella lähetyksellä ok, näytölle mennessä taas tosin kiersi ihme kautta, nyt löysi sentään perille. Rullan kanssa oli ollut maalimiehen luona jotain säätöä, oli ensin ottanut rullan ja sitten palannut takaisin mm:lle, kuitenkin selvittänyt itse. Alkoi selkeästi jo väsähtää.

Viimeinen oli peräänjuoksu, Demo sai "karata" multa kun palattiin edell. piilolta keskilinjalle, mm huuteli Demoa.

Seuraavaksi treenin alle taas suorat syvät pistot (kääntää helposti alueella eteenpäin etenemättä riittävän syvälle suoraan) ja ilmaisu, etenkin ne näytöt, joille tarvitaan selkeästi apuja. Risteilytreenit nyt pienelle tauolle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti