(kuva Elina Niemi)

sunnuntai 8. syyskuuta 2013

8.9.2013 Hakua (19)

Mätiksellä.

Käytiin näyttämässä Demolle ekana sekametsä (ääni/haamu kaikilta 10 piilolta), sai treenata sitten tokavikana. Treenin teemana risteily, suorapalkoilla. Etukulmiin edelleen ukot, kun on niitä kulmia tupannut oikomaan. Eka ok. Toiselle yliheitto, meni ihan täysiä ja ohi maalimiehestä, kääntyi alueella reippaasti eteenpäin ja huusin pois. Hieno tyhjä ja vaikka nenä vissiin olikin kiinni, en viitsinyt lähettää uudelleen, kun oli niin hyvä draivi päällä.

Seuraavaksi tyhjä vasemmalle. Meni suoraan viiteenkymppiin, mutta kääntyi taaksepäin. Olin itse edennyt reippaasti ja huutelin sieltä, niin kai siitä jonkinmoinen kolmio edes lopulta saatiin aikaan.

Neljäs pisto oikealle, siellä mm valmiina. Oli juossut ensin ohi, mutta sai sitten hajun. Suora palkka.

Tyhjä vasemmalle. Tämä oli muistaakseni aika hieno.

Tyhjä oikealle. Etenin reippaasti, kaverit sanoivat että Demo kääntyi liian aikaisin, ei edennyt tarpeeksi syvälle. Ei se kuitenkaan pois tullut, korjasi jonnekinpäin, ei pystynyt näkemään.

7. pisto vasemmalle, siellä mm. Demo oli kovasti menossa yliheittona ja niin olisi pitänyt antaa mennäkin. Pysäytin kuitenkin namilla ja sitten se ei jostain syystä parilla ekalla "ukko!" käskyllä lähtenyt minnekään. Kolmannella lähti ja ihan vauhdikkaasti ja suoraan menikin.

Hyvä treeni, Demolla piisasi vauhtia ja intoa. Jokainen pisto oli myös suoruudeltaan aika hyvä, mutta tyhjiltä oikeaan suuntaan kääntyminen ei vielä ole ihan selvää Demolle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti