(kuva Elina Niemi)

torstai 19. syyskuuta 2013

15.9.2012 Tokokoe

Tuukk:n 40 v. juhlatokokoe, omalla kentällä. Tuomari Hannele Pörsti. Demolle VOI 2 238 p.

Liikkeet suoritusjärjestyksessä (jos muistan oikein):

1) Paikallaolo, 10 p.

2) Tunnari, 8 p. Kun käännyin alussa ympäri, Demo kääntyi mukana. Taisi myös hieman kokeilla yhtä kapulaa ennen oman nostamista.

3) Kaket, 8 p. Muuten hyvä, mutta johonkin vaihtoon tarvitsi kaksi käskyä.

4) Istumisliike, 10 p

5) Seuraaminen, 8 p. Liike alkoi täyskäännös (+seis?), ei ottanut perusasentoa tk:n jälkeen. Painoi aika paljon seuramisessa.

6) Luoksetulo, 7 p. Tahaton kädenheilautus suullisen käskyn yhteydessä (en edes itse tajunnut), eli varmaan kaksoiskäsky. Seisomaan pysähdys vähän venähti, maahanmeno suht ok.

7) Metallinouto, 10 p.

8) Hyppynouto, 8 p. Taisi vähän varastaa, muuten ok.

9) Ruutu. Voi huoh, se lähti niin hienosti aivan suoraan ja vauhdilla kohti ruutua... Ja juoksi suoraan yli. Ruudun takana oli pyöreä kivi, joka kauempaa näytti pallolta. Demo fokusoi siihen ja oli selkeästi tekemässä eteenmenoa, suuntakin sama kuin minne sitä yleensä harjoitellaan... Harmi kun en tajunnut aiemmin kiven olevan ruudun takana, sillä jo edellisenä päivänä jälkikokeessa ainakin yksi koira juoksi eteenmenossa kiven luokse.

10) Kokonaisvaikutus 8.

Demppa oli hieno, teki kaikki liikkeet just niin hyvin kuin osasi. Pienestä se ykköstulos on kiinni, vaikka sitten kivestä :) Tuskin koskaan saadaan liikkeitä niin hyviksi, että olisi varaa nollata joku. Lisää treeniä ja uutta koetta putkeen :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti