(kuva Elina Niemi)

perjantai 2. elokuuta 2013

24.7.2013 Hakua (14)

Keravan maankaatopaikka.

Kävin etukäteen merkkaamassa keskilinjan kun olin ajoissa ja siinä sitten Demo törmäsi maa-ampiaisten pesään, joka oli keskellä keskilinjaa olevassa mättäässä. Pistivät Demoa aika monta kertaa. Jottei tästä olisi jäänyt mitään kammoa, Demon vuoron tultua käytiin yhdessä heittämässä palkat maalimiehille ja Demo sai hetken aikaa katsoa, kun juoksivat kohti metsää.

1) Oikea etulinja, mm piilossa n. 30 metrissä ettei tullut ojanylitystä. Irtorullailmaisu, ihan ok.
2) Vas.etukulma, umpipiilo, mm työnsi rullan jostain raosta. Eli irtorullailmaisu ja näytölle ääniapu maalimieheltä. Ilmaisu ihan ok.
3) Otettiin ääniapupari, ensin neloselta ja sitten kolmoselta. Lähetin heti äänen perään, koska tämä vaikea pisto maastoltaan. Ojan ylitys ryteikön kohdalta ja mm aika syvällä, ainakin 60 m. Irtorullailmaisu. Oli ottanut rullan, edennyt jonkun metrin, tiputtanut rullan ja jäänyt makaamaan siihen. Mm kysyi mitä tehdään, sanoin että vähän heilauttaa rullaa, mutta sillä välin Demo oli jo ehtinyt ratkaista itse ja toi rullan lopulta nätisti.
4) Lähti vinoon ja kerkisin juuri huutaa pysäyttääkseni, mutta juuri silloin Demo sai hajun mm:stä. Epäröi hetken ja lähti sitten maalimiehelle. Suora palkka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti