(kuva Elina Niemi)

torstai 15. elokuuta 2013

14.8.2013 Hakua (17)

Uudenkyläntiellä, Mervi koutsaamassa. Ajattelin kokeilla ihan ensimmäistä kertaa Demolle sokkorataa. Ohjeistuksena, että 3 maalimiestä 100 m:lle, ei mitään kikkoja vaan tasaisesti sijoiteltuna. Kaikille irtorullailmaisu.

Eka lähetys oikeaan etukulmaan. Demo ei kovin pitkään edennyt suoraan vaan kaarsi voimakkaasti alueella eteenpäin ja ilmaisi maalimiehen noin alueen puolivälistä. Arvoin hetken huutaisinko takaisin kun lähti niin väärään suuntaan, mutta näytti siltä että sillä on joku visio, niin annoin mennä. Seuraava lähetys vas. etukulma. Ei edennyt ihan perille saakka tälläkään puolella vaan kääntyi alueella eteenpäin, sai sitten kuitenkin hajun mm:stä ja löysi takatyöskentelyllä. Oikeaan etukulmaan olisi voinut lähettää uudelleen, koska ei ollut siellä käynyt, mutta koska en todnäk olisi kokeessakaan niin tehnyt (koska se löydetty mm oli kuitenkin niin lähellä), niin lähetin uudelleen vasemmalle, kallion päälle. Ei edennyt ihan viiteenkymppiin, mutta oli vastatuulen puoli, niin ihan ok tyhjä. Sitten oikealle tyhjä, joka muistaakseni oli ihan ok. Viimeinen pisto vas. takakulma, josta löytyi se kolmas mm.

Kahdella ekalla oli ottanut rullan hyvin, viimeisellä oli jäänyt makaamaan maalimiehen lähelle hetkeksi, mutta ratkaissut sitten itse. Näytöille en tällä kertaa roikkunut mukana, vaan annoin mennä. Kyllähän ne kaikki maalimiehet sieltä löytyi, mutta pistot ei olleet kovin suoria ja syviä. Ens kerralla sitten treenataan sitä taas. Mervi ehdotti, että ainakin etukulmissa olisi oletuksena useimmiten maalimiehet. Ja että hyvistä tyhjistä hihkuisin niin, että koira oikeesti yllättyy iloisesti ja palkkaisin vaikka lelulla keskilinjalla. Ollaan kuulemma liian virkamiesmäisiä molemmat Demon kanssa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti