(kuva Elina Niemi)

sunnuntai 14. lokakuuta 2012

14.10.2012 Hakua (22)+ esineitä

Hakutreenit Korsontien ja Vanhan Tuusulantien risteyksessä.

Demolle neljä pistoa. Ensimmäinen haamuna, mm näyttäytyi kaukana ja tuli sitten piiloon 50 metriin. Seuraava myös haamuna, tässä mm näyttäytyi lähempänä, koska maasto laskeutui eikä pidemmälle nähnyt, ja siirtyi sitten syvemmälle piiloon. Nämä molemmat pistot ok, Demo eteni vauhdikkaasti häntä tötteröllä. Kolmas pisto valmis, Demo eteni suoraan ehkä 30 m, jonka jälkeen kaartoi reilusti alueen alkuun päin, ja sieltä sitten taas kääntyi alueen loppua kohti, ja sai matkalla hajun maalimiehestä. Viimeinen mm peräänjuoksu. Jätin Demon istumaan kun tultiin keskilinjalle päin edelliseltä piilolta. Yliheitto toiselle puolelle, jossa Maari kipaisi puun takaa juoksuun, kun Demo oli edennyt jonkin matkaa. Kyllä tuli Demoon vauhtia!
Hyvä treeni, Demolla hyvä vauhti päällä. Tuon yhden valmiin ukon perusteella tosin voisi sanoa, että suoraa pistoa pitää edelleen hinkata avuilla, tuo ei ainakaan ollut suoraa nähnytkään.

Hakutreenin jälkeen tallasin itsekseni vielä esinekaistaleen n. 15 x 50 m. Jätin Demon odottamaan etulinjalle, ja kävin heittelemässä sen nähden takalinjalle muutamia esineitä. Ensimmäinen esine nousi hyvin. Toiselle lähetin kerran, pari, mutta ei edennyt tarpeeksi syvälle. Jätin uudelleen istumaan ja kävin näyttämässä esinettä, sen jälkeen toi ok. Ja sitten olisikin pitänyt jättää siihen... Vaan kun ahneus iski, niin pitihän sitä kolmatta esinettä vielä yrittää. Demo ei irronnut, niin käytiin yhdessä hakemassa haju esineestä. Jostain syystä ei silti irronnut, ja taisi havaita mun pienen ärtymyksen, minkä takia se ei enää lähtenyt sivulta minnekään. Käytiin sitten yhdessä partioimassa sitä viimeistä esinettä, ja saatiinkin mennä aika syvälle, ennenkuin Demo irtosi etsimään, vaikka iloisesti koitin sitä kehottaa. Selkeästi siis lukee mua ja mun mielialoja ja passivoituu, jos huomaa mun ärtyneen. Nyt vaan tekemään uutta esinetreeniä pian, helpompaa ja iloisella mielellä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti