(kuva Elina Niemi)

lauantai 23. kesäkuuta 2012

22.6.2012 Hakua (7)

Juhannushaku Keravan pieneläinhautausmaan metsässä.

Demolle viiden piston risteilyharjoitus. Demo sai ensin nähdä, kun heitin palkat (vinkupallot + frisbee) kahdelle maalimiehelle ja myös maalimiesten lähtevän radalle päin. Ensimmäinen mm valmiina n. 30 metrissä. Tämä meni ihan ok. Mm leikki ensin Demon kanssa vähän pallolla, sitten syötteli Demoa radalla eteenpäin n. 15 metriä, vapautti ja kutsuin Demon keskilinjalle. Tästä lähetin toiselle puolelle, ja heti lähetyksen jälkeen Demo sai ärsykkeen (pallon vingutus) maalimieheltä. Taas pieni palloleikki ja syöttely radalla eteenpäin, josta vapautus ja kutsu keskilinjalle -> lähetys + pallon vingutus. Näitä x 3. Viimeisellä oli jänis, mm puun takana n. 20 metrissä. Kun olin lähettänyt, mm pinkaisi samantien juoksuun.

Yritin parilta ekalta sisääntulolta yliheittoa, muttei onnistunut. Demo juoksi vain vähän etiäpäin ja tuli takaisin. Mm:n syöttely ja siitä kutsu keskilinjalle ilman että itse tulin piilolle oli ihan uusi juttu, joten parin epäonnistuneen yliheiton jälkeen päätin suosiolla pysäyttää keskilinjalla. Kerran, pari Demo taisi myös jumittaa lähetystilanteessa (ei lähtenyt ekalla tai tokallakaan käskyllä), jonka jälkeen alettiin antaa ärsyke ennen lähetystä.

Muuten oli ihan hyvä ja vauhdikas harjoitus. Saatiin suoria pistoja ja pallon vingutuksen avustuksella myös vauhti oli ihan hyvä. Tehdään samanlaisia harjoituksia nyt muutama kerta peräkkäin. Jäniksiä voisi laittaa myös väliin yhden tai kaksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti