(kuva Elina Niemi)

perjantai 2. joulukuuta 2011

28.11.2011 Näytölle juoksuja + tokoa

Maanantaina omalla kentällä näytölle juoksuja. Neljä toistoa, Marja maalimiehenä. Marja alkoi kehua ja kannustaa heti kun sanoin "näytä", tavoitteena ettei Demo kysyisi multa enää lupaa lähteä käskyn kuultuaan. Menivät kaikki ihan ok, Demo juoksi innoisaan maalimiehelle.

Maanantaina omalla kentällä myös tokoa. Ensin paikalla istumista ryhmässä. Seisoin lähellä ja kävin palkkaamassa tiheään, aika ehkä 2 min. Heti perään paikallamakuu ryhmässä. Reija kävi tekemässä häiriötä kävelemällä koirien ympäri, mikä oli liikaa Demolle, vaikka seisoin ihan lähellä ja palkkasin tiheästi. Nousi istumaan kerran, samoin nousi kun palasin koiran vierelle. Ensi kerralla siis vielä tiheämpi palkkaus, jos näin paljon häiriötä.

Ruutua. Ekalla sessiolla 3 toistoa niin, että vein pallon yhdessä Demon kanssa ruutuun. Ekalla juoksi banaanina sivusta sisään, kaksi seuraavaa ok. Tauon jälkeen Merja tuli appariksi ja vei lelun ruutuun. Neljä toistoa, toka vikalla oli vievinään lelun, mutta otti sen pois, ja heitti Demolle kun Demo juoksi ruutuun. Nämä kaikki ok.

Kaukoja, "jumppaamista". Itselle jotenkin hankala liike, kun en osaa katsoa tai asettaa kriteeriä niin, että olisi selvää mitkä palkataan ja mitkä on huonompia vaihtoja. Istu-maahan on ihan ok, samoin maahan-seiso hissinä. Mutta istu-seiso on hankala.. Istumaan mennessä siirtää helposti sekä etu- että takajalkoja.

Mitäs muuta.. Vähän seuraamista ja eteenlähetys. Eteenlähetys lelu vietiin ennen koko treenien alkamista, ja otettiin ihan vikaksi. Pallo ei edes yhtään näkynyt pimeästä kentän päädystä. Hienosti Demo juoksi pallolle kuitenkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti