(kuva Elina Niemi)

maanantai 19. joulukuuta 2011

18.12.2011 Haku 29

Radioasemantiellä. Ja yllätys yllätys, sataa... Metsässäkin tuntui olevan melkein enemmän veden peittämää aluetta kuin kuivaa maata.

Demolle kokeiltiin ekaa kertaa kolmen maalimiehen sekametsää, näytettiin järjestyksessä 3, 2, 1. Ensimmäinen ok, toka myös. Toka yliheittona. Kolmannella en yrittänyt yliheittoa kun ei olisi saatu suoraa lähestymistä metsässä olevan "järven" takia. Lähetys siis keskilinjalta. Kävi jossain pyörähtämässä, mutta ei uponnut riittävän syvälle ja palasi takaisin. Otettiin uudelleen ääniapu, nyt ok. Neljäs haamuna + ääni, viides peräänjuoksuna.

Demoa inhotti märkä metsä, se väisteli lätäkköjä ja muutenkin vauhti oli hidas, kun ei voinut porskutella menemään vedestä, mokoma hienohelma :) Kolmen mm:n sekametsän jälkeen oli tarkoituksena ottaa vielä "mukanäkö", eli oltaisiin mukamas näytetty Demolle haamu, mutta koska eteneminen märässä metsässä oli niin nihkeää, päätin hylätä tämän ajatuksen ja ottaa pelkkää motivointitreeniä. Ensi kerralla sama juttu, jos on näin märkää. Treenataan siis vesilätäköiden yli juoksemista :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti