(kuva Elina Niemi)

maanantai 12. joulukuuta 2011

12.12.2011 Näyttöjä (3. treeni) + tottista

Omalla kentällä. Ensin seuraamista ja jäävät. Seuraaminen vauhdista, lyhyitä pätkiä. Päätteeksi vetoleikki. Jäävistä muutama toisto joka liikettä, istuminen ja maahanmeno sivulta (ei varsinaista seuraamista, vaan "mukana"), seisominen niin että peruutin itse, kun tuntuu ettei "top" -käsky vielä ole niin selvä.

Tauon jälkeen näyttötreeniä, maalimiehenä Hannele. Nyt oli rensselit (pk-valjaat ja rullapanta) myös matkassa. Neljä toistoa, lähti innoissaan jokaiselle. Yhdellä kerralla pidin hetken matkaa liinasta kiinni, muutoin päästin menemään heti "näytä" -käskystä.

Tauon jälkeen Hannele piti Demosta kiinni, vein eteenlähetyspallon kentän reunaan. Tämän jälkeen ilmoittautumista/perusasentoa häiriön alla niin, että Hannele lähestyi meitä. Ekalla kerralla Demo yritti rynnätä lähestyvän Hannelen luo, muut kerrat (ehkä 6-7 toistoa) menivät ok. Syöttelin nameja tiheästi. Tämän jälkeen eteenlähetys. Juoksi hienosti suoraan ja löysi pallonkin, vaikka epäilin mahtaako se löytyä, kun oli valkoinen pallo lumisessa maassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti