(kuva Elina Niemi)

keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

10.7.2013 Hakua (13)

Ritakujalla.

1) Vasen etukulma, irtorullailmaisu. Ei edennyt tarpeeksi syvälle suoraan, vaan lähti etenemään alueella. Kutsuin takaisin ja uusi lähetys, nyt ok. Rullaa yritti nsin eluovuttaa Sailalle, tai siltä se ainakin vaikutti. Näyttö ok.

2) Oikealle, irtorullailmaisu. Taaskaan ei mennyt suoraan vaan tuli tyhjä (huono sellainen). Lähetin uudelleen, jolloin kaarsi melkein heti vasemmalle. Kutsuin takaisin ja taas uusi lähetys, nyt ok. Oli ottanut rullan, mutta jäänyt rulla suussa seisomaan ja ihmettelemään. Olin juuri silloin kutsunut, jolloin lähti tuomaan rullaa keskilinjalle. Luovutus kai ihan kelvollinen ja näyttö ok.

3) Vasemmalle, irtorullailmaisu. Tuli taas tyhjä, nyt hyvä sellainen. Saila sanoi kuulleensa, että Demo oli juossut läheltä ohi. Mietin hetken aikaa jättäisikö tämän maalimiehen nostamatta (joka olisi ollut järkevä ratkaisu), mutta päätin uusia kuitenkin. Nyt ok, mutta rullan kanssa sählinkiä. Oli ottanut sen, mutta tipauttanut heti. Kuitenkin ratkaissut itse, ottanut rullan maasta ja lähtenyt tuomaan keskilinjalle. Mm oli fiksu ja kuittasi rullan vasta, kun Demo itse ratkaisi tilanteen, etten ehtinyt sitä huutaa keskilinjalta. Näyttö oli vähän vaisu, Demo meni ravilla, taisi olla vähän väsähtänyt jo.

4) Oikealle, suora palkka. Yliheittona ja ääniapu heti sen jälkeen, kun sanon "ukko". Tämä meni hienosti, apu tuli juuri oikealla hetkellä ja Demo juoksi hippulat vinkuen maalimiehelle.

Hyvää tässä treenissä oli se, että ei enää tuo rullaa piikkinä keskilinjalle. Seuraavissa treeneissä täytyy olla tarkkana, ettei jää odottamaan mun huutoa keskilinjalta kun tuo rullaa. Täytyy kokeilla vähempiä ääniapuja, josko osaisi tuoda jo rullaa itse alueella edeten. Suoriin pistoihin ja motivaatioon pitää myös kiinnittää huomiota. Nyt tuli turhia lähetyksiä paljon, kun ei edennyt suoraan tarpeeksi syvälle. Väsähtänytkin oli vähän, täytyy tehdä joku hauska ja nostattava treeni seuraavaksi. Ja kun tulee pitkää ja vaikeampaa, niin voisi usein ottaa loppuun jonkun hauskan ja helpon jutun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti