(kuva Elina Niemi)

tiistai 18. kesäkuuta 2013

18.6.2012 metsäjälki ja tarkkuusetsintää

Iltalenkillä Demo kiinni puuhun ja kävin tallaamassa metsään noin 100 m jäljen. Makkaraa sinne tänne epäsäännöllisesti, loppuun keppi. Jälki vanheni ehkä puolisen tuntia, käppäiltiin, söin metsämansikoita ja tein Demolle tarkkuusruudun sillä välin. Ruudussa 20 sent kolikko, jonka näytin Demolle ennen ruutuun vientiä. Ei nähnyt minne kohtaan rahan pudotin. Demo löysi kolikon melkein heti, mutta mulle tuodessaan nokkaan tulvahti joku ihana haju ruudun vieressä, ja raha tipahti suusta. Kävi sitten haistelemassa sen hajun ja palasi etsimään, ei muistanut mihin oli tippunut. Saikin aika kauan etsiä ennenkuin löysi kolikon ruudun etuosasta.

Se jälki sitten... Jäljelle lähtö vähän sekoilua, lähestyin sivusta ja ikäänkuin lähetin janalle vähän jäljen vierestä. Oli ihan pihalla ensin, mutta sitten tajusi jossain vaiheessa makkarat. Jäljeltä söi muutamia makkaroita, mutta pääasiassa ei syönyt. Jäljesti ihan ok loppuun saakka, tosin ei kovin intensiivisesti. Keppi löytyi kuitenkin. Pitäisi vaan treenata useammin.

Lopuksi vielä heittelin frisbeetä ja ammuin samalla pari laukausta. Frisbeen perässä juostessaan on niin kovassa vietissä, ettei kyllä huomaa laukauksia ollenkaan. Tai ainakaan reagoi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti