(kuva Elina Niemi)

torstai 10. toukokuuta 2012

9.5.2012 Tottista

Tuukk:n kentällä, Reija koutsaamassa.

Tehtiin ensin seuraamista. Edistää aika lailla. Kuljen itse vinossa ja kun oikaisen suoraksi, edistää vielä enempi, yrittää ilmeisesti nähdä mun kasvot. Tehtiin pieniä pätkiä: liikkeellelähtöjä, 1 askelta, 2 askelta jne. Ja peruutus heti, jos lähti edistämään, ja palkka takataskusta taakse (nami). Kokeiltiin myös lelua kainalossa, mutta silloin vahvistetiheys ei ollut tarpeeksi nopeaa, niin siirryttiin takaisin namiin. Tehtiin myös käännöksiä, mutta Demo alkoi jo olla aika väsynyt. Ensi kerralla lyhyempiä pätkiä, siis ajallisesti ja välillä koira autoon lepäämään.

Tauon jälkeen jäävät BH-malliin. Nyt oli ongelmana se, että jäi monesti perusasennossa seisomaan. Liekö jäänyt tuosta edellisestä harjoituksesta (hitaita käännöksiä, peruutuksia) päälle, kun ei koskaan ennen ole niin tehnyt. Muuten itse jäävät ok. Sitten pitkän matkan luoksetulo, palkkasin vauhdista. Jostain syystä Demo kaartoi vieressä treenaavaa ryhmää kohti, luuli kai mun olevan siellä, ja jouduin huikkaamaan matkalta uuden käskyn. Mutta vauhti oli hyvä.

Tauon jälkeen vietiin yhdessä eteenmenopallo kentän laitaan, sen jälkeen paikallaoloon. Titta ja Fanni treenasivat vieressä, saatiin vähän häiriötäkin. Aika vajaa 5 min. Oli jossain vaiheessa laittanut päähän maahan ja näytti melkein nukkuvan. Paikallamakuun jälkeen eteenlähetys pallolle, tämä ok.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti