(kuva Elina Niemi)

torstai 10. toukokuuta 2012

10.5.2012 Hakua (1)

Tynkätreenit Pyöräkujalla kolmen hengen voimin (Reija, Merja ja minä). Tallattiin n. 100 m alue, ei krepattu.

Demolle kolme muistikuvaparia, eli kuusi pistoa. Ensimmäisille piiloilleen mm:t erkanivat viuhkana. Seuraavat kaksi haamuja, jotka näytettiin järjestyksessä 3, 4. Viides haamu, kuudennelta (kallion takana kuopassa) pyysin ääntä, jota en itse kuullut, ajattelin että koira joko kuuli tai sitten se oli vaan "muka-ääni".

Neljä ensimmäistä pistoa kaikin puolin täydellisiä, mm löytyi suoran piston päästä. Viidennellä lähetin vähän liian aikaisin, kun en enää muistanut missä kohtaa tarkalleen oltiin haamua katseltu. Demo teki hienon laatikkopiston, ja näin sen saavat hajun mm:stä kun oli jo kääntynyt palatakseen takaisin keskilinjalle. Viimeiselle yliheitto, jätin Demon istumaan n. 15 m keskilinjasta. Hieno pisto tämäkin, vaikkei sitä ääniapua sitten loppupelissä ollut edes tullut.

Demo työskenteli hyvin pitkästä treenitauosta huolimatta. Vauhtia olisi saanut ehkä olla minun makuuni vähän enemmän ottaen huomioon, että sai selkeät avut. Mutta kyllähän tämäkin vauhti riittää, laukalla kuitenkin menee. Eipä se mikään juoksukilpailu ole :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti