(kuva Elina Niemi)

tiistai 22. marraskuuta 2011

21.11.2011 Tottista/tokoa ja ekat näyttötreenit

Omalla kentällä aloitettiin Demon ekalla näyttötreenillä. Tintille kolme palkkapurkkia, ja Tintti maalimieheksi selkä meihin päin parinkymmenen metrin päähän. Käsky "Näytä!", pieni "nykäys" valjaista ja samalla mm kääntyy ympäri ja avaa purkin kannen niin, että koira näkee. Tehtiin siis kolme toistoa. Demo ei vielä kolmannellakaan aktiivisesti lähtenyt itse menemään maalimiehelle, vaan pyysi minulta lupaa. Kokeillaan ehkä ensi kerralla niin, että mm joko huutaa Demoa tai sitten ampaisee "Näytä" -käskyn kuultuaan karkuun. Ettei ainakaan jäisi tuo luvanpyytäminen päälle. Tosin tämä oli eka kerta kun tätä treenattiin, eihän Demo vielä voinutkaan tietää mistä on kyse.

Näyttötreenin jälkeen ruutuun. Vein ensin itse pallon, sitten avustaja vei x 2. Kerran myös toisesta suunnasta avustajan viemänä. Demo juoksi ihan suoraan, mutta vauhti ei ollut päätähuimaava.

Tauon jälkeen seuraamista, sivuperusasentoa ja jääviä. Seuraamisessa alkaa jo pienet pätkät mennä hyvin ilman namikättä. Jäävien käskyihin reagoi myös hyvin.

Toisen tauon jälkeen henkilöryhmä, luoksetulo ja eteenlähetys. Tämä oli ihan eka hlöryhmä, ja Demo olisi hyvin mielellään mennyt moikkaamaan kaikkia. Otettiin ihan imuttamalla, se sujui. Luoksetulo, palkkasin vauhdista. Vauhti hyvä, mutta lähti vinoon jo puolesta välistä. Pitää muistaa ensi kerralla ainakin, että palkka lentää suoraan taakse. Eteenlähetyslelun olin vienyt Demon kanssa jo ennen hlöryhmää, joten muistikuva oli ehkä 10 min takaa. Hyvin muisti ja juoksi suoraan lelulle, jota ei pimeässä kauas näkynytkään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti