(kuva Elina Niemi)

maanantai 14. marraskuuta 2011

13.11.2011 Jälki

Tuhoontuomittu jäljestysyritys jo alusta lähtien. Iltapäivä oli jo pitkällä kun lähdin tallomaan jälkeä metsään. Noin 100 metriä, pari pienen polun ylitystä, pari loivaa kulmaakin maaston muodoista johtuen. Namittomat pätkät max. 15 askelta, välissä aina muutamia namillisia askeleita. 

Jälki vanheni vajaa puoli tuntia, ja oli jo hämärää kun lähdettiin ajamaan. En meinannut millään nähdä aloituskreppiä, käveltiin edestakas paikassa, jossa krepin mielestäni olisi pitänyt olla. Löytyi se lopulta, mutta tuhlaantui turhaan valoisaa aikaa. Demo aloitti ihan ok, mutta pian hukkasi jäljen. Oli ihan pihalla, jäi lopulta istumaan, vaikka kehotin maata osoittaen "jälki" monta kertaa. Itse en enää nähnyt paljon mitään. Palattiin sitten vähän takaisinpäin, mistä onneksi Demo löysi jäljen. Jäljestys ei ollut tarkkaa, lähinnä kaahottamista eteenpäin, jouduin välillä pysäyttämäänkin kun nokka nousi maasta ja Demo tuntui katselevan maisemia. Puolivälin palkkapurkki kuitenkin löytyi, ja tästä eteenpäin loppuun saakka jäljestyskin oli suht kelvollista. Lopussa vinkupallo.

Ensi kerralla korjaussarjaa: pitää olla kunnolla valoa, namia enemmän jäljelle, ja suorempi jälki. Peltojäljet ovat viime aikoina menneet niin hyvin, että tuli tehtyä vähän liian vaikea harjoitus. Palataan siis taaksepäin hieman, ainakin metsässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti