(kuva Elina Niemi)

tiistai 6. syyskuuta 2011

6.9.2011 Jälki ja EK-juttuja

Korsontien keskivaiheille jälki vajaa 100 m. Suht suora, namittomia pätkiä muutama (1-8 askelta). Keskellä yksi välipalkkapurkki loppupurkin lisäksi. Jollain namittomalla pätkällä hukkasi jäljen, pysähdyin ja odotin, että löytää itse takaisin. Jossain namissa oli muurahaisia, siitä kohtaa ei meinannut millään mennä ohi. Meni kuitenkin, kun vain odotin ja lopulta kehotin uudelleen "jälki!". Söi melko paljon nameja jäljeltä, vauhti oli hitaampi kuin viimeksi.

Jäljen vanhentuessa joka koiralle EK-juttuja. Aloitettiin tarkkuusetsinnällä. Näytin Demolle pientä muovista lelusotilasta, jonka heitin ruutuun. Ekalla kerralla ei malttanut tarkentaa tarpeeksi, vaan juoksi ulos ruudusta pariin kertaan. Heitin esineen uudelleen, nyt ok. Tehtiin kolme toistoa, kolmannella kerralla eri esine (joku muovinen tulppa), kaksi viimeistä menivät vallan mallikkaasti.

Pudotettu esine (hanska). Näytin Demolle kun pudotin esineen, lähetys n. 30 metrin päästä. Ei ongelmaa, hienosti haki. En ottanut useampia toistoja, ens kerralla pidennetään vähän matkaa, mahd. nopeasti siihen 50 metriin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti