(kuva Elina Niemi)

tiistai 13. syyskuuta 2011

12.9.2011 Tottista

Omalla kentällä.

Ensin perusasentoja ja seuraamista. Perusasennot pääosin ok, vähän kiertyy peppu oikealle vinoon. Suoraan seuraamisessa namikäsi pitkähköjä aikoja ylhäällä ja kokeiltiin myös siirtää pikaisesti taaksepäin. Hienosti meni, Reija klikkaili. Lopuksi "purkinkansi" kääntyilyä vasemmalle, paikallaan siis ihan muutamia senttejä. Ja peruutusta myös (pitää harjoitella kotona lisää seinän vieressä).

Noutoa. Ensin kapulan pitoa. Yritettiin myös sellaista, että jätin Demon istumaan hieman kauemmas, ojensin kapulan suorin käsin meidän väliin, ja yritin ohjata Demon kapuloineen istumaan etuperusasentoon, ottaa kapulan nopeasti pois ja sylkäistä namin. Ei kovin hyvin onnistunut, otti kyllä kapulan hyvin, mutta pääsi vähän sitä pureskelemaan. Selkeästi oli epävarma mitä pitäisi tehdä. Namin sylkäisyä pitäisi harjoitella, kyttäsi palkkaa vaan käsistä ja nami tipahti maahan, ilman että edes yritti kopata. Vahvistetaan kapulan pitämistä vielä, kokeillaan myös vetämistä vähän. Vauhtinouto, Reija kävi heittämässä kapulan vielä pidemmälle mun heiton jälkeen. Meni hyvin kapulalle, mutta hämääntyi Reijan heitosta, ja lähti tarjoamaan sitä Reijalle. Tehtiin uudelleen niin, että heitin vain itse, ja lähdin juoksemaan ja vapautin heti, kun otti kapulan. Tämä ok, tuli vauhdilla.

Eteenmeno. Vietiin pallo yhdessä kentänlaitaan. Oli jo aika hämärää, eikä palloa näkynyt lähetyspaikkaan (n. 30 metrin päässä). Hyvin lähti silti, vauhtikin ihan ok, vaikkei vielä täysiä menekään. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti