(kuva Elina Niemi)

maanantai 5. syyskuuta 2011

5.9.2011 Tottista

Tottista omalla kentällä

1.kierros:
- perusasentoa, seuraamista, vasemmalle käännöksiä (takapäänkäyttöharjoituksia), etuperusasentoa. Ei mitään ihmeempää. Seuraamisessa jo reilusti namikättä ylöspäin, ja välillä siitä palkaten. Etuperusasennon on hiffanut jo hyvin.

2. kierros:
- paikallamakaamista, kaukoja. Kaksi settiä paikallamakaamista. Seisoin ihan lähellä, palkkaus tiheästi. Vähän ehti toisella kerralla vaihdella asentoa lonkka-asentoon. Kaukoissa yritin harjoitella erityisesti seiso-istu, niin että liikuttaisi vain etujalkoja. Onnistui suht hyvin, vaikka jonkun kerran pääsi liikuttamaan sekä etu- että takajalkoja.

3. kierros:
- ruutua, luoksetuloa. Titta auttamassa ruudun kanssa palloa viemällä. Muistaakseni 4 toistoa, kaikki ihan ok, vauhtikin ihan reipas. Yksi luoksetulo, Titta piti kiinni. Tuli vauhdilla, nakkasin narupallon. Hyvä huomio Titalta, heitin narupallon kaaressa narusta kiinni pitäen. Pitää kiinnittää huomiota siihen, että vippaa suoraan taaksepäin ensi kerralla. Ja myös vasemmalla kädellä. Ei vielä osaa mennä jalkojen välistä, harjoitellaan sitäkin pienellä matkalla. En tiedä otanko käyttöön sitten, katsotaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti