(kuva Elina Niemi)

torstai 9. lokakuuta 2014

27.9.2014 Hakua (27)

Koemainen treeni Ritakujalla. En ollut edes mukana tallaamassa aluetta. Marja oli vierailemassa treeneissä ja toimi tuomarina.

Rata oli sen 200 m ja tuulen suunta edestä oikean takakulman suunnasta. Lähetin ensin vas. etukulmaan, se tyhjä. Oikeasta etukulmasta löytyi ukko. Sitten kolmisen tyhjää pistoa, ja seuraava mm löytyi oikeasta takakulmasta. Huhuilin Demoa kun viipyi kauan pistolla ja tosiaan oli saanut hajun siitä takakulman ukosta. Näytölle mentiin keskilinjaa pitkin, jäin paidan hihastakin kiinni oksaan jolloin matka tyssäsi hetkeksi, mutta hyvin Demo jatkoi näytölle. Tuon jälkeen pari tyhjää peräkkäin vasemmalle puolelle, yksi vielä oikealle siltä varalta, että väliin olisi jäänyt maalimies ja viimeinen mm löytyi vasemmalta vähän yli radan puolivälin. 

Marja arvosteli suorituksen 165 pisteen arvoiseksi. Työskentelystä meni pisteitä kun oikaisi sinne takakulmaan jo kolmannella pistolla oikealla puolella. Ilmaisut muuten ok, viimeiselle olisi voinut olla määrätietoisempi näytölle meno. Mutta hienoa työtä Demo teki, hyvällä motivaatiolla koko rata läpi, meni sinne minne lähetin, eikä työskennellyt yhtään taaksepäin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti