(kuva Elina Niemi)

perjantai 7. maaliskuuta 2014

2.3.2014 Hakua (2)

Mätäkiventiellä.

Demon treeni:

1) Vasen etukulma, piilo 60-70 m syvyydessä. Teki hyvän laatikkopiston, mutta ei uponnut ihan tarpeeksi syvälle. Uusi lähetys, sitten ok. Irtorullailmaisu, apu näytölle niin, että mm tuli piilosta kohti keskilinjaa, josta pinkaisi takaisin piilolle kun sanoin Demolle "näytä". Roikuin liinassa koko matkan.

2) Oikea etukulma. Matkalla noin 30 metrissä hämynä tyhjä aukinainen umppari. Piilo kallion päällä, ainakin 70 m syvyydessä. Sama juttu kuin aiemmin, Demo kiipesi kallion päälle n. 50 m syvyydelle ja teki ok piston, mutta syvällä oleva mm ei löytynyt. Uusi lähetys, nyt ok. Molemmilla kerroilla juoksi umpparin vierestä tarkistamatta sitä. Tällä pistolla ei apua näytölle, roikuin liinassa perille saakka.

3) Vasemmalle, mm taas ainakin 60 m syvyydessä. Matkalla puunoksassa roikkuva sadeviitta hämynä. Hyvä pisto, nyt meni tarpeeksi syvällekin. Samanlainen apu näytölle kuin 1. piilolla. 


Hyvin kyllä huomasi, että kun oli tuttu paikka ja mm sijoitettu yleensä viiteenkymppiin, niin ei ymmärrettävästi meinannut irrota sitä syvemmälle.Olisi voinut jättää toki 1 ja 2 pistot tyhjiksi, koska pistot olivat ihan ok, mutta halusin lähettää uudelleen, jotta saadaan hieman pistoille syvyyttä lisää. Täytyy jatkossakin sijoittaa mm:t vähän syvemmälle. Yllätyin myös siitä, ettei suonut ajatustakaan matkalla oleville hämypiiloille, ei siis tarkastanut niitä, ei edes hiljentänyt vauhtia. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti