(kuva Elina Niemi)

perjantai 9. tammikuuta 2015

Vuoden 2014 loppu

Vuoden loppuun mennessä tuli käytyä vielä parit hakutreenit, risteilyharjoitus Ritakujalla sekä uusi maasto Öljytiellä. Laskujen mukaan tuli siis noin 34 hakutreeniä tälle vuodelle. Tuo Öljytien maasto olikin mielenkiintoisen vaihteleva, ja siellä pystyi yhden piston lähettämään metsäautotietä pitkin, mikä osoittautui yllättävän vaikeaksi (mm piilossa tien vieressä puskassa). Siis että ensin monta pistoa ihan metsämetsässä ja sitten yhtäkkiä juoksemaan metsäautotietäpitkin, ei ollut koira ihan kartalla. Täytyy tuonne päästä vielä uudelleenkin treenaamaan.

Metsäjäljen kävin myös tekemässä muutaman kerran. Kokeilin ilman nameja ja yllättävän hyvin se sujuu, mutta silti saisi jäljestää tarkemmin. Nyt se on vähän "sinnepäin" ja helposti saattaa jäädä keppejä välistä. Täytyy keväällä aktivoitua enemmän jäljen suhteen ja käydä hakemassa oppia esim. leiriltä.

Hausta pidetään taukoa ainakin joulu- ja tammikuu, ehkä helmikuukin riippuen lumi- ja pakkastilanteesta. Käydään sen sijaan vierailemassa mm. rakennusetsinnässä (kerran jo oltiinkin) ja puuhastellaan muuta, kuten tokoa, doboa ja temppuja. Toivon mukaan tulee lunta, että päästään myös hiihtämään ja potkukelkkailemaan Demon kanssa.

Tämän vuoden tavoitteet täyttyivät haun osalta (HK1 ja HK2). EVL:ää ei ehditty korkkaamaan tokossa, vaikka sekin oli tavoitteena. Näyttelyssä käytiin kerran, sieltä T.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti