(kuva Elina Niemi)

maanantai 6. toukokuuta 2013

Haku 5.5.2013 (3)

Tarkoitus oli mennä Maisalantien paikkaan kallionpäälle, mutta siellä oli jo toinen porukka, joten siirryttiin tien yli siihen pienelle metsäkaistaleelle, joka sijaitsee Maisalantien ja motarin välissä. Siihen saa just 100 m radan.

Demo treenasi ekana. Teemana tyhjien harjoittelu (pari tyhjää peräkkäin), suorat palkat.

1)     Oikea etukulma, löytö. Ok.

2)     Tyhjä. Hieno laatikkopisto.

3)     Tyhjä. Vastatuulen puoli, vähän vino pisto, mutta ihan kelvollinen

4)     Mm ei ollut ihan vielä ehtinyt piiloon kun Demo tuli keskilinjalle, joten Demo taisi nähdä vilauksen maalimiehestä. Joutui kuitenkin jonkin verran tekemään töitä, ennen kuin löysi piilolle

5)     Yliheitto, ja hieno olikin. Vastatuuli painoi taas pistoa vinoon eikä Demo saanut hajua maalimiehestä. Lähetin uudelleen, lähti taas vinoon niin paljon, että pelkäsin jo menevän vieressä olevalle moottoritielle, joten kutsuin takaisin. Taas uusi lähetys, nyt lähti tekemään pistoa radan alkuun päin käyden tarkistamassa etukulman. Ja sitten se ei enää tahtonutkaan lähteä. Meinasi ilmeisesti, että on käynyt jo niin monta kertaa ja olen kutsunut poiskin, että usko loppui. Siirryttiin sitten lähemmäs maalimiestä ja partioitiin, lopulta sitten irtosi itse mm:lle.
 

Vaikka tuossa lopussa olikin säätämistä, oli mielestäni hyvä treeni. Toivottavasti Demo oppi, että kannattaa lähteä vaikka olisikin tullut useampi pisto jo samalle puolelle ja vaikka olisinkin kutsunut takaisin, kyllä mamma tietää että siellä on maalimies. Mutta tuohon paikkaan en halua enää mennä hakua treenaamaan, liian pieni alue, saa pelätä että koirat juoksevat tielle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti