(kuva Elina Niemi)

maanantai 23. kesäkuuta 2014

8.6.14 Hakua (12)


"Pentutreffit" Elinan luona. Pentuja ei tällä kertaa päässyt paikalle muita kuin Riivis ja Demo, lisäksi olivat Elina ja Katri koirineen.
 
 
Treenattiin ensin hakua. Maastossa hyvä näkyvyys, piilot aika syvällä etenkin vasemmalla puolella (ehkä 70-80 m). Demolle ihan perustreeni kolme maalimiestä, ei tyhjiä. Kaksi ensimmäistä ilmaisulla, vika suora palkka. Eka ok, sai hajun vasta aika myöhään tultuaan maalimiehen ohi takaisin keskilinjalle päin. Toisen piston jouduin uusimaan, teki kyllä hienon laatikon, mutta upposi ehkä 50 metriin eikä näin ollen saanut hajua maalimiehestä. Uusintalähetyksellä ok. Kolmas oli myös ok, tässäkin sai hajun vasta ohitettuaan maalimiehen.
Elina neuvoi, että pitäisi tehdä paljon perustreeniä ja silloin tällöin vain rataa/enemmän tyhjiä, jotta pistot eivät kärsisi.
 

Seuraavaksi treenattiin esineruutua. Ruutu täyskokoinen, oikean puoleinen esine lähellä, keskimmäinen syvällä takarajalla ja vasemman puoleinen sivurajalla ehkä 35 metrissä. Demo nosti lähiesineen ja seuraavaksi sen vasemmassa reunassa olleen, enkä enempää sitten ottanutkaan.


Tehtiin vielä jälkeä, Tarja kävi tekemässä Demolle pienen pätkän (ehkä 50 m), jossa melko runsaasti nameja. Pätkä oli niin lyhyt, ettei Demo oikein tuntunut pääsevän vauhtiin edes vaan päätyi loppuun vähän haahuilemalla.

 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti